Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Halo: ODST vanzari de peste $125 de milioane
-
Junior Member
Ce de fanboysme p aici. Deja o dati in penibilitati. Luati Halo 1 si Halo 3 : peronal mi se pare doar o imbunatatire grafica a primului. Sfarsitul e aproape indentic.
De ce cred ca e overrated ? Pt simplul fapt ca nu aduce abolut nimic nou fata de primul , doar grafica imbunatatita. Pt faptul ca nu aduce nimic nou fata de alte shootere de duzina , dar are un gameplay considerabil mai bun.
Eu inteleg acum , Xbox360 a fost mai ieftin si mergea si piratat. Inainte sa va dati destepti mai bine ati spune cati l ati jucat original . Cati ati contribuit la numarul de copii vandute. Mai bine ati lasa ochelarii aia de cal si fanboysmele stupide.
Un review poate face oricine chiar daca nu a jucat un joc. Sunt destule pe net , indeajuns cat sa si faca cineva o idee. Din p***** unii vad ca isi pun " neuronul la contributie" , eu prefer sa folosesc tot cerebelul. Dar asa se demostreaza lipsa voastra de argumente.
PS: am jucat Halo 1,2 si 3 , Gears of War 1.2 - asta e motivul pt care mi am luat PS3. Doua titluri exclusive Xbox mediocre. Se gasesc si pe PC mai putin ultimele parti. Acum va las sa va agitati , prefer Demon Souls si multiplayerul de la Uncharted 2 si Killzone 2.