Ce de fanboysme p aici. Deja o dati in penibilitati. Luati Halo 1 si Halo 3 : peronal mi se pare doar o imbunatatire grafica a primului. Sfarsitul e aproape indentic.
De ce cred ca e overrated ? Pt simplul fapt ca nu aduce abolut nimic nou fata de primul , doar grafica imbunatatita. Pt faptul ca nu aduce nimic nou fata de alte shootere de duzina , dar are un gameplay considerabil mai bun.
Eu inteleg acum , Xbox360 a fost mai ieftin si mergea si piratat. Inainte sa va dati destepti mai bine ati spune cati l ati jucat original . Cati ati contribuit la numarul de copii vandute. Mai bine ati lasa ochelarii aia de cal si fanboysmele stupide.
Un review poate face oricine chiar daca nu a jucat un joc. Sunt destule pe net , indeajuns cat sa si faca cineva o idee. Din p***** unii vad ca isi pun " neuronul la contributie" , eu prefer sa folosesc tot cerebelul. Dar asa se demostreaza lipsa voastra de argumente.

PS: am jucat Halo 1,2 si 3 , Gears of War 1.2 - asta e motivul pt care mi am luat PS3. Doua titluri exclusive Xbox mediocre. Se gasesc si pe PC mai putin ultimele parti. Acum va las sa va agitati , prefer Demon Souls si multiplayerul de la Uncharted 2 si Killzone 2.