Cum spuneam si cum s au dat si altii in vileag. Neuronul functioneaza la cativa de p aici.
@Dj Mo : mestere tu ai invatat sa scoti dintr un context ? Faptul ca mie mi se par niste jocuri mediocre si sunt considerate cele mai bune de pe xbox360 m a determinat sa mi iau PS3. Prefer sa mi iau un joc original si sa dau bani pe el decat sa platesc o retea de rahat cum e xbl si sa joc niste jocuri mediocre.
"Spui ca ODST nu aduce nimic nou. In primul rand este alta viziune, alt personaj etc" - daca asta e argument de originalitate , eu personal nu iti dau mai mult de 10 ani. Ia primul AVP , cel vechi cu grafica gen Wolfenstein3D ( sunt curios daca aveai habar de existenta unui astfel de avp) si o sa vezi acolo perspective. Faptul ca schimbi personajul e la fel de original ca atunci cand joci cu alta culoare sah sau table.
De ce e Gears of War mediocru ? Nu aduce nimic nou. Sistem de cover a mai fost implementat si in alte jocuri. In afara de grafica nu m a incantat cu nimic.
Si da, Halo 1 si 3 au cam acelasi sfarsit ( ma refer la gameplay nu la cutscene). Ma poti contrazice ?

Inainte de a ma intreba de GOW si Halo pe PS3 citeste si tu tot ce are cineva de spus. Sau vrei sa dovedesti ca un funboy moare cu propria lui dreptate in brate ?

---------- Post added 12-10-2009 at 01:48 PM ----------

@GreyhounD :am zis eu ca ODST e un joc prost. Oameni buni ma faceti sa cred ca nu stiti sa citit . Ma refeream la o franciza care nu a adus nimic deosebit. Halo 1 a fost bun , al doilea mi a placut f mult , 3 m a dezamagit pt ca e primul cu alta grafica. PUNCT. Am adus argumente , vad ca nu va obositi sa cititi ce nu va convine.
Vad ca unii spuna asa :"Un joc care a revolutionat lumea gaming-ului prin grafica de exceptie, control si gameplay antrenan". Aici ma lasati cu gura cascata. ori nu ati mai jucat in viata voastra jocuri ori pur si simplu nu ganditi. De cand grafica inseamna inovatie si originalitate ??? pana la GOW alte jocuri nu au mai avut control bun sau cum? Toate au fost varza din pct asta de vedere ? Gameplay antrenant ? WTF ... alte jocuri cu gameplay bun nu mai sunt aparute inainte de GOW? Pai aici va dau un singur exemplu care a "rupt" la vremea lui : God Of War. Are gamplay , control , camera , muzica , sunet si grafica. Si e pe o consola de generatie trecuta.
Daca la atat se rezuma cunostiintele unora in materie de gaming e nasol. Macar dati fratilor un search pe google.
Oricum nu mai am de gand sa intretin polemica cand aduceti argumente de genul de mai sus.