Quote Originally Posted by AlexOne View Post
@Sanjuro : "hot ordinar" ? Argumenteaza te rog. Nu am cultura a gamingului ? Asa o fi. Probabil d asta ma ocup de asa ceva de ani buni.
Pai, sa vedem de ce ai fost un hot ordinar, poate pentru ca ai ales sa piratezi un joc original in loc sa-l cumperi?
Daca tu spui ca Halo nu a adus nimic nou la masa, ignorand faptul ca a fost primul joc in care ti s-au prezentat lumi imense cu draw distance nemaintalnit, tacticizarea luptelor prin posibilitatea de avea numai doua arme, aruncarea de grenade ca o miscare naturala fara sa fii nevoit sa le accesezi din inventar, un overshield regenerabil al personajului care a fost preluat sub diferite forme de mai toate jocurile, integrarea fara efort a posibilitatii de a te folosi de vehicule sol/aer, multiplayer fezabil pe console, etc., permite-mi sa-ti spun ca i-oi fi pacalit tu pe cei care ti-au dat sa semnezi o fisa a postului ce-ti stabileste oarecare competente in materie de gaming (daca am inteles eu bine ca la asta te referi cand spui ca asta ti-e ocupatia), dar pe-aici nu-ti merge.
De Gears of War nici nu mai are rost sa comentez.