Quote Originally Posted by MonkY View Post
N-as vrea sa par rautacios... dar DA ! Bine le face. Mi s-a acrit sa sterg posturi/threaduri cu indivizi care ii desconsidera pe cei ce se chinuie sa-si cumpere jocurile originale. N-ai bani de jocuri, go find some work and get paid for it ! Ai bani de jocuri dar nu dai, se cheama ca furi cu buna stiinta ! Easy as that... Sau macar joaca nene offline si nu te mai da mare peste tot ca tu l-ai terminat in timp ce altii asteapta ziua lansarii...

Chiar ma miram ca nu a mai aparut nici-un val de ban-uri lately...
Nu esti rautacios in cazul ala,daca sunt retardati si joaca un joc in gradina MS,n-ai ce sa le faci.
E ca si cum te duci la cineva in miezul zilei in casa si ii furi din farfurie,o sa te vada.. ce dracu'.

N-ai grija de banwave,vine dupa update.
Quote Originally Posted by Skaar
Din cate am inteles eu, cei care au primit ban au jucat FM3 inainte de data lansarii nu pentru ca l-au jucat piratat. Sunt destule magazine care vand jocul inainte de acea data (ex: Uncharted 2)
MS face diferenta intre un original si un "backup",oricat de sigur ai fi pe FW tau.
“You know, when you play a pre-release title on LIVE when I know you shouldn’t have it, it’s not hard for me to figure out,” tweeted Xbox Live Director of Policy and Enforcement Stephen Toulouse.

Now, if your retailer of choice merely broke the game’s street date, that’s another story. Toulouse explained:

“Don’t worry folks, anyone who bought a copy early is ok. In general, if you got a receipt, play away. These are illegit copies we’re hitting.”