Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Instalare linux ps3.
-
Junior Member
Instalare linux ps3.
Salut. Incep prin a spune ca am cautat un topic asemanator si nu am gasit.
Am mare nevoie de ajutor. Mi s-a stricat pcul si am mare nevoie de el . Am hotarat sa instalez linux pe consola insa nu l-am folosit niciodata asa ca am nevoie de sfaturi.
1 Merg aplicatiile office si multimedia?
2 Este usor de instalat?
3 Ce versiune de linux sa folosesc?
4 Voi putea reveni mai tarziu la interfata si os actual?
5 Pot aparea complicatii grave? Brick, overheat and so on?
6 Imi puteti da un tutorial bun?
7 To be continued
Atentie. Daca nu puteti posta linkurile... trimiteti-mi un msg .
Totodata sa stiti ca desi nu am folosit niciodata linux , ma pricem destul de bine la ce tine de pc. Asta ca sa nu credeti ca va bateti capul cu vreun noob.