Single post: Ce TV/monitor utilizati pt PS3?
-
Member

Originally Posted by
kaoru
Ideal ar fi sa il iei din magazin - doua milioane nu e chiar o suma atat de mare.
Faina alegere! (totusi prefer un full HD personal).
La pret nu stiu cum e dar daca iti permiti ce sa zic - Sony all the way! face toti banii.
BAFTA!
EDIT: Inca o sugestie ca uitam - nu te lasa furat de nebunia cu contrastul si toate cifrele nebune - un etalon ar fi negrul pur pe care ar trebui sa il compari - unele ajung la un negru aproape de negru maxim...altele un gri spre negru. La Samsungul pe care mi l-am luat eu negrul este unul foarte bun. Parerile sunt impartite acum...vezi si tu.
Apropos de HD vs HDready - dacxa il iei pentru PS3 la care un punct forte este blue - rayul si implicit rezolutia la care reda...eu tot pentru un FUL HD votez - parerile si discutiile sunt multe si lungi visavis de HD VS HDREADY - dar pentru blue ray ar trebui sa mergi pe un Full HD zic...diferenta ai so vezi singur...restu e blabla.

Pai Sony Bravia KDL-32V5500 este FULL HD doar ca nu are 100 Hz(nu introduce frame pt reducere blurr) e doar 50 Hz cum e si Samsung LE32B530.Doar ca mai ramane sa ma decid sa vad dc chiar se justifica bani pt el atat de mult sau sa merg pe Samsung care e foare echilibrat+ un pret mai accesibil.(de restul banilor putand sa imi iau niste jocuri de PS3 sa imi ocupe cateva luni bune
)
Inca o data MULTUMESC tuturor care mi-au raspuns pana acum.
---------- Post added 18-10-2009 at 10:41 PM ----------

Originally Posted by
taz@
Eu iti recomand sa mergi in magazin si sa il aduci acasa personal

cei de la curier au prostul obicei sa ,,arunce,, pachetele in masina(atunci cand le incarca)
e adevarat si asta dar mai este ceva in plus->Dc iti este livrat prin curier poti sa te folosesti de Legea Comertului la Distanta- ai 10 zile in care poti sa returnezi produsul indiferent de motiv si ei sunt obligati sa il ia inapoi.Pe cand cu achizitionarea din magazin ai doar 24 h de returnare