Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
"deacort" = de acord (banuiesc).
Da scuze greseala aceea ma bantuie ii ca un tic de care nu pot scapa (desi imi repet de fiecare data de o mie de ori sa nu o mai fac) .

Eu inteleg ca tu le faci si esti mandru de lucrarile personale,
In cazul meu sunt mandru de cunostintele in photoshop pe care leam dobandit in urma lucrari la ele .

dar poti incerca si altceva decat "anime chicks" ca ne dor ochii .
Pei a fost Trueno-ul ala odata... Ok umpic mai serios totusi, wallpaper-ele le fac doar pentru mine singurul motiv pentru care am postat vreodata in vreun loc a fost ca poate si altora le-ar placea sa le foloseasca, dar vazand ca nu este cazul in thread-ul creatii photoshop dupa cum sa si observat m-am oprit din postat.

Si sekhemet nu a vorbit urat cu tine, doar si-a exprimat parerea.
Sunt moduri mai adecvate de ati exprima parerea, parerea mea, au fost avatar-uri de exemplu care nu miau placut dar am incercat sa raman obiectiv, iar in cazul celor nereusite am zis-o intr-un mod in care omul sa nu se simta jignit, sau prost fata de alegerea sa.

Iar ca artist ar trebuii sa te obisnuiesti sa respecti parerile oamenilor (unora le place, altora nu). Eu astept sa vad si alte realizari in Photoshop diferit genului "anime". Succes!
Nu mam considerat niciodata artist doar atat ca ma stiu descurca in photoshop , iar in rest am explicat mai sus wallpaper-ele le fac pentru mine deci cu alte cuvinte ii normal sa fac ce-mi place nu ? .