In clasa a 10-a dupa cateva beri intr-o duminica seara am inceput noi sa ne gandim la directorul adjunct. Noi invatam la pranz, de la 13:00 la 19:00 si nu prea aveam treaba cu el. Dar pentru cei de dimineata, a 11-a si a 12-a erau terorizati efectiv de el.

Asa ca am judecat noi ca daca-i facem ceva rau acum, o sa fie pusa in carca celor de a 11-a si a 12-a si noi cand vom avea probleme cu el (care le-am avut, evident si inevitabil) vom fi satisfacuti ca i-am tras-o in avans.

Astfel ca pe la ora 2:00 am plecat inarmati cu spary-uri cu vopsea si i-am scris P**A pe capota dupa care i-am facut toate geamurile de la masina negre. Un coleg a intrat si in scara, a tras o dunga de la intrarea in scara si pana la el la usa dupa care i-a marcat usa cu aceeasi inscriptie fantastica.

Luni la scoala, masina era curatata, insa daca te uitai dintr-un anumit unghi se vedea reflexia luminii in tabla si un text P**A stralucitor
Le-a facut reclamatie unora de clasa a 12-a (cum banuiam) si noi ne-am vazut de liceu linistiti.

...prostia noastra a fost ca fiind si beti, am facut tag-uri prin tot orasul de la prietenul nostru de-acasa si pana la prof, dar nu s-a sesizat nimeni sa le ia urma asa ca totul a fost OK