Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Intamplari la scoala !
-
Senior Member
In clasa a 10-a dupa cateva beri intr-o duminica seara am inceput noi sa ne gandim la directorul adjunct. Noi invatam la pranz, de la 13:00 la 19:00 si nu prea aveam treaba cu el. Dar pentru cei de dimineata, a 11-a si a 12-a erau terorizati efectiv de el.
Asa ca am judecat noi ca daca-i facem ceva rau acum, o sa fie pusa in carca celor de a 11-a si a 12-a si noi cand vom avea probleme cu el (care le-am avut, evident si inevitabil) vom fi satisfacuti ca i-am tras-o in avans.
Astfel ca pe la ora 2:00 am plecat inarmati cu spary-uri cu vopsea si i-am scris P**A pe capota dupa care i-am facut toate geamurile de la masina negre. Un coleg a intrat si in scara, a tras o dunga de la intrarea in scara si pana la el la usa dupa care i-a marcat usa cu aceeasi inscriptie fantastica.
Luni la scoala, masina era curatata, insa daca te uitai dintr-un anumit unghi se vedea reflexia luminii in tabla si un text P**A stralucitor 
Le-a facut reclamatie unora de clasa a 12-a (cum banuiam) si noi ne-am vazut de liceu linistiti.
...prostia noastra a fost ca fiind si beti, am facut tag-uri prin tot orasul de la prietenul nostru de-acasa si pana la prof, dar nu s-a sesizat nimeni sa le ia urma asa ca totul a fost OK