Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
Ce are una cu alta ? Cind o sa-mi comand eu ceva din banii mei de la China o sa te anunt, fii linistit.
Sau poate-mi fac sit cu domeniu in America sau alte tari si vind din Romania fara sa deranjez pe cineva.
Ce aluzii am facut, Nicos !? Cine a inceput ?
Si ce te iei de pedicutza si Alescandrionul meu ? Io n-am voie sa aburesc ?
Sau crezi ca am laborator de e-lichid !???
stai linistit nu ma intereseaza si nu ma va interesa niciodata de unde comanzi tu.
in alta ordine de idei nu ma intereseaza deloc ce vinzi dupa mine poti vinde orice si oriunde , nu ma deranjezi deloc ..eu nu fac afaceri cu e lichide si /sau e tigari
apropo cand cumperi ceva din China nu te deranja sa ma anunti..nu o sa cumpar niciodata de la tine.
daca nu-ti amintesti de jigniri sau aluzi citeste ce ai scris( e adevarat ca nu te-ai referit la mine decat acum )...eu ti-am spus ce ma deranjeaza si ma repet pt ultima oara.. ma deranjeaza ca te-ai luat de niste colegi de site care sunt cinstiti, seriosi ceea ce rar gasesti in lumea de azi(Maddoc, Eugen 75)
referitor la pedicuta si alexandrion tu poti sa folosesti orice..eu doar sper ca cei care citesc paginile acestui site au destula minte sa nu se ia dupa tine..ti-am spus asta ca sa stii ca nu primesc sfaturi de la unii care folosesc asa ceva
nu-ti trebuie laborator de e liquid..trebuie sa ai bani doar sa cumperi ....
in rest iti doresc numai bine