Probabil as ridica si eu o mina pentru. Tigarile si compozitia e-lichidelor nu mai sint de mult secrete, inca ar mai fi de adaugat cum se poate curata corect si eficient un atomizor... Dar la 30 lei atomizorul nou... Sau amperajul mic... Si mai multe baterii "la purtator" ar fi o solutie buna in loc sa vin cu tunu' de acasa...

---------- Post added 21-10-2009 at 12:24 AM ----------

Quote Originally Posted by eugen75 View Post
Nu cred ca eu sau Cezar am avea nevoie de avocat, dar nu-ti inteleg atitudinea asta la adresa unor forumisti. Daca s-a luat de tine ca ai scris de tot felul de combinatii aiurea, care nu cred ca isi aveau locul pe acest forum, ai sarit ca ars. Poti scrie pe blogul tau tot ceea ce doresti. Dar sunt foarte multi care citesc acest forum, nu au nicio idee inca despre tigara electronica iar cind vad aceste aberatii ale tale, deja ne cred betivi, drogati, etc.... Nu ma mai surprinde ceea ce zicea joshy ca a patit la mare. Tu daca ai revenit la tigarile clasice, nu vad de ce mai bagi in seama cu cei care utilizeaza sau vor sa utilezeze tigarile electronice. Lasa-ne pe noi cu ale noastre, tu veziti de marii producatori de tigari si d�le sugestii sa faca tigari cu gust de ce vrei tu.
In rest numai de bine.
Eugen
P.S. Nu stiu ce ai vrut sa zici de relataia cu mine si cu Cezar.Ne spalam sosetele cumva la aceeasi baie publica???????
"Combinatii aiurea" !? Adica ? Da-mi exemplu!

"Nu ma mai surprinde ceea ce zicea joshy ca a patit la mare." Interesant. Ce a patit ?

Cine-i Cezar !?

"Ne spalam sosetele cumva la aceeasi baie publica???????" Nu, ai dreptate.
Dar m-au enervat anumite lucruri de care nu cred ca le-am inceput eu. Si da, eu am intrat la scoala de la 6 ani...