Quote Originally Posted by blueteam View Post
offtopic: vladtheodor, eu n-am mai postat aici tocmai din cauza prostiilor pe care le-ai scris de-a lungul timpului... si se pare ca nici maddoc sau eugen nu pica pe spate de dragul tau, daca tot i-ai pomenit mai devreme... esti infantil, teribilist, gargaragiu si in mod cert n-ai nici cei 6 ani de acasa...

poate ca n-ar strica sa inceapa lumea sa-ti ignore replicile...
adevarat graiesti..in plus mai si delireaza..o fi de la Alexandrion sau pedicuza?

---------- Post added 21-10-2009 at 08:34 AM ----------

Quote Originally Posted by vladtheodor View Post
Esti avocatul lor !? Tu stii in ce relatii sint eu cu Maddoc sau Eugen !? Ti-au zis ei ceva despre mine ? De ce te bagi aiurea ?

Ziceti singuri daca va deranjeaza ceva ! Pe mine m-a deranjat faptul ca Maddoc nu si-a onorat comenzile la timp (boxu si PG) iar de Eugen inteleg ca are multa treaba si nu prea e deplasabil sau nu-i vin comenzile decit "peste doua saptamini" de fiecare data cind il apelez etc etc. Se pare ca ei au ceva cu mine... Deci nu-i mai apelez...
nu sunt avocatu nimanui, si ti-am zis mai devreme ce m-a deranjat..vad ca nu intelegi...si sa stii ca nu conteaza la ce varsta ai inceput scoala ci evolutia ulterioara daca aceasta exista..
rog restu forumistilor sa ma scuze pt postarile offtopic