Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Xbox Live Gamertags - Xbox 360
-
Junior Member

Originally Posted by
Dj Mo
Nu-mi spune. Esti "game designer".
Nu. Nu sunt "game designer". Si nici papagal pe umar nu am ... Si nici colectia ta impresionanta de jocuri (128, cat au costat? 2500-3000 euro?)
Ce nu inteleg este ce te deranjeaza pe tine asa de mult daca am sau nu consola modata ... daca piratez sau nu jocuri!
Eu, ca si programator, incurajez plata licentelor, asta ca si idee. Poate ca am o problema personala cu microsoftu, poate ca nu imi permit, poate ca am colaborari cu unii altii si am primit jocul moca. Pe nici un alt forum extern nu am fost intrebat de unde am jocul de ce il joc ... sau sa fiu acuzat de piraterie.
Gata am deviat de la subiect ... rog moderatorii sa stearga comentariile mele (si pe celelalte) daca e cazul, si imi cer scuze daca am ofensat pe cineva!
Have fun,
Razvan
PS Sunt curios daca Gabi isi plateste singur jocurile sau i le cumpara "tati" ... sau nici el nu e asa curat cu pretinde de la altii