Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Xbox Live Gamertags - Xbox 360
-
Junior Member
Pe scurt mi-am facut un site al meu propriu si personal care foloseste un webserviciu si imi retuneaza informatiile unui gamer direct de pe situl microsoft (e free si nu e heck ... pot sa furnizez adresa webserviciului ...multe forumuri il folosesc, situl e local asa ca nu am ce adresa sa dau) ...acolo am vazut ca te numesti Gabi (asta daca nu ai completat informatia la oha, iar varsta nu am gasit-o nicaieri afisata)
Nu am zis ca am varianta de presa am dat mai multe variante de raspuns ... am varianata piratata (regulamentul nu l-am citit tot, oricum mi se pare normal, cum am mai spus sa nu se incurajeze pirateria)
Nu am avut intentia de a ma lauda, ci pur si simplu am prelaut moda topicului si am pus si eu un baner, atat, nu mi s-a parut lipsa de bun simt.
Imi cer scuze (daca mai conteaza) inca odata daca am ofensat pe cineva.