Quote Originally Posted by consol3 View Post
Cand EXCROCII de la M$ vad ca Sony i-a distanta,in cea ce priveste vanzarile de console/jocuri,ei i-au "atitudine" si copiaza,reteta succesului...
Ma puteti lua de fanboy dar eu am ambele console si stiu ce vorbesc...
M$ nu site cum sa i-a pielea de pe tine in timp ce Sony tine cat de cat la clientul ei si are grija de el asa cum poate.
Ce trebuia M$ sa puna ca accesori BluRay drive-ul...vad si ei ca lumea cumpara o consola si pt. facilitatile ei media?
De ce nu scot un nou 360 care sa vina din fabrica cu BD,va spun eu de ce ... sa mai smulga inca minumum 100E de la cei ca vor asa ceva...
piata e in miscare, concurenta aduce evolutia, destule idei au fost copiate de corporatii adverse
si nu numai in current gen console wars.
2 exemple care imi vin in minte acum, cand sony a copiat microsoft sunt home button-ul, si achievment system-ul.
oricum chestia asta cu ideile copiate e relativa. trebuie sa tinem cont de faptul ca tehnologia evolueaza. unele schimbari sunt firesti, cum a fost trecerea de la controllerul pe fir la cel wireless . 360-ul a fost prima consola care sa aibe controller wireless, dar nu putem zice ca sony a copiat acest concept, a fost o schimbare fireasca. lafel e si cu trecerea de la un format de disc la altul, mai incapator.

"all is fair in love and war"