Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Blu-Ray pentru Xbox 360
-
Senior Member

Originally Posted by
consol3
Cand EXCROCII de la M$ vad ca Sony i-a distanta,in cea ce priveste vanzarile de console/jocuri,ei i-au "atitudine" si copiaza,reteta succesului...
Ma puteti lua de fanboy dar eu am ambele console si stiu ce vorbesc...
M$ nu site cum sa i-a pielea de pe tine in timp ce Sony tine cat de cat la clientul ei si are grija de el asa cum poate.
Ce trebuia M$ sa puna ca accesori BluRay drive-ul...vad si ei ca lumea cumpara o consola si pt. facilitatile ei media?
De ce nu scot un nou 360 care sa vina din fabrica cu BD,va spun eu de ce ... sa mai smulga inca minumum 100E de la cei ca vor asa ceva...
Microsoft a optat pentru formatul HD-DVD. Era evident ca cineva va castiga lupta formatelor si doar unul din ele va triumfa.Daca si-ar fi lansat si ei consola odata cu HD-DVD si nu scoteau un drive aditional pentru asta, poate formatul respectiv avea o sansa.
PS3 era cel mai ieftin BluRay player, dar daca ar fi picat BluRay-ul in lupta si treceau pe HD-DVD cumva cei de la Sony erau escroci? 
Cum adica "vad" ca lumea cumpara o consola pt facilitati media?
Suportul pentru HD-DVD ce era? Netflix e de ceva vreme in XBL si acum tarile civilizate primesc si Sky TV.
Sunt curios cand o sa vina si replica Sony in privinta asta cu televiziune prin consola, o sa zici de Sony ca-s escroci? 
E destul de clar ca nu vor scoate jocuri pe Blu-Ray, pe viitorul Xbox vor opta pentru mediul asta optic cu siguranta, dar acum ar fi haos sa scoata jocurile in dublu-format.
Se pare ca ai ambele console si "stii ce vorbesti" la fel de mult cum le ai cu gramatica.