Mersi mult Rasko dar nu sunt chiar retardat. Am mai precizat anterior ca am terminat Uncharted 1 de 4 ori. Stiu si eu ca daca ii impusc cand vor sa o arunce le cade grenada din mana. Nu ma refeream la chestia asta. Ma refer ca stateam dupa cover, fara sa fie vreun ally care sa traga in ei, si-i vedeam cum arunca cu grenada inspre mine, se lovea de coverul dupa care stateau si tot ei se omorau.
Cu armele "din viitor" nu mi se pare o explicatie prea grozava sa fiu sincer. Au venit oamenii lui uitcumilcheama si le-au imprastiat frumos pe jos ca sa le iau eu, nu? O parte pe cutii aranjate frumos si o parte aruncate pe jos. Apoi au plecat si le-au lasat acolo.... Makes perfect sense.
Jocul mi-a placut foarte mult, m-a dezamagit inspre final, cand unele faze chiar au rupt "imersion" si m-au facut sa las controlerul din mana si sa zic "WTF?!"
Faptul ca nameless_fear m-a facut carcotas e o gluma si o inteleg.
Faptul ca Woz m-a trimis sa joc Mario... pe care nu l-am jucat niciodata... no comment.
Eu un joc, care e foarte bun dar care nu e perfect. Cum vine cineva si pomeneste un aspect negativ, cum vad ca sariti cu gura pe el. Nu stiam ca e locul in care sa ne exprimam cu totii doar parerile pozitive.
L-as juca cu cea mai mare placere in multiplayer, am jucat demo si e distractiv. Din pacate inca n-a venit RDS sa-mi bage netul. Aparent dureaza pana la 90 de zile
L.E.: Cand spui ca primele doua capitole sunt un simplu "How to". Mi-au placut, si am mai spus asta de cel putin 2 ori inainte. Parerea mea insa e ca sunt cam lungi pentru asa ceva, si parca nu am nici un chef sa-l reincep pe crushing stiind ca va trebui sa pierd cam juma de ora o ora sa trec iar de partea aia. As fi vrut sa fie o modalitate sa incep un joc nou si sa sar peste partile alea. Il joc prima oara pentru poveste, a doua pentru gameplay... so spare me the long boring platforming please...

Reply With Quote