Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
Nu certam pe nimeni,daca certam nu mai vroiam sa cumpar,cat despre ce vorbesti tu acolo cu placa video...un 8600 e de ajuns avand in vedere ca foloseste acelasi motor grafic...8800 MAXIM , in nici un caz unde te arunci tu la GTX260.
Depinde f mult la ce rezolutii joci si ce "pretentii" ai dpdv al setarilor de calitate. 1080p/4xAA ti-ar pune probleme pe un 8600GT.

La cat de mult se voreste de MW2 pe pc as putea spune ca este cel mai cumparat joc pentru PC
Cam e singurul joc care mai face vanzari cat de cat si pe PC, restul fac vanzari pe torrente . Si oricum si asta nu are focusul pe PC. Din declaratiile producatorilor, desi ei spun ca jocul se comporta la fel pe toate platformele, cel mai mare feedback si vanzari le vor avea pe piata consolelor, deci e normal ca intr-acolo sa isi indrepte atentia. Cat am avut la COD 5 vanzari pe PS3/xbox 360... 11 milioane de exemplare? Pe PC am avut de 10 ori mai putin. Sunt curios in cat timp vor urma exemplul EPIC si vor scoate doar versiunea de consola. Ptr vanzari de 10 ori mai mici tinde sa devina nerentabil developmentul pe platforma PC. Cred ca deciziile de a scoate versiuni de PC au legatura cu "intelegerile" cu producatorii de placi grafice si procesoare [AMD Intel nVidia], mentinand artificial 2 piete - jocurile pe PC si placile grafice ptr consumer.

Daca ati urmarit, nVidia deja se bazeaza foarte mult pe CUDA, TESLA, tinteste piata de supercomputing si calcul paralel, focusul principal al lor nu mai sunt jocurile 3D, de altfel de inteles, tinand cont de situatia in care piata jocurilor de PC se afla in acest moment. Faptul ca unor utilizatori le convine sau nu, e irelevant.