Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tips: Formare plasma
-
Junior Member
Dilema Plasma vs.LCD si Plasma Samsung vs.Panasonic
Salutare tuturor.
Ca tot se apropie sezonul rece si implicit voi sta mai mult la TV si filme, m-am hotarat sa reciclez Goldstarul si sa-mi iau o plasma sau LCD. Problema e ca distanta de vizionare e de 3m si dupa lungi studii pe net m-am lamurit ca-mi trebuie minim 42", drept urmare m-am apucat sa caut LCD/Plasme peste acea diagonala. Bugetul meu nu depaseste 4000lei si variantele la care m-am gandit sunt: LCD: LG46LH5000, plasma: Panasonic TX-P46S10 si Samsung PS50B530. De vreo saptamana tot citesc review-uri, comparatii, articole etc...Tinand cont ca eu ziua nu stau acasa ci numai seara si noaptea sunt hotarat 80% spre plasma.
Am citit pe acest forum ca tot s-a discutat de unele modele insa vin si eu cu o propunere (TX-P46S10 vs. PS50B530), exceptand diferenta de 4", care credeti ca s-ar merita mai mult?
Am citit ca samsungul ar avea culori mai vii, iar panasonicul are o usoara tenta de verde-maro, asta fiind dezamagirea mea principala.
Se stie ca Samsung a avut probleme la generatiile sub seria 5 iar seriile noi de la Panasonic ar fi best ever made. Cel mai mult la Samsung imi este frica de burn in... voi ce credeti ?
PS: MonkY am vazut ca tu esti expertul pe aici, daca ai timp da-mi si mie o parere. ms.