II. Reguli de postare si recomandari pe aria de Publicitate
1. Titlul fiecarui thread trebuie sa inceapa cu unul din cuvintele Vand | Cumpar | Schimb | Ofer. Titlul trebuie sa contina o descriere neutra a produsului oferit/cerut fara abuz de CAPS (litere mari, semne de exclamare, punctuatie excesiva, etc.)

2. Continutul threadului trebuie sa contina o descriere a produsului respectiv, daca sunt defecte vizibile, daca este functional, etc. Se recomanda ca produsele scoase la vanzare sa fie insotite de un link pentru edificarea in conditii optime a oricarui virtual cumparator. Va rugam sa atasati si poze acolo unde este posibil.

3. Trebuie specificate metodele de contact direct cu vanzatorul cat si modalitatea de livrare. Se recomanda sa se precizeze locatia vanzatorului si daca e valabil anuntul si pentru provincie.

4. Va rugam sa nu postati produse la vanzare cu un pret mai mare decat cel oficial !

5. Este interzisa comercializarea jocurilor tip backup, chiar daca sunt incluse ca bundle cu alt produs. Aceste detalii pot fi discutate pe PM cu userii interesati. Singurele produse software acceptate pentru vanzare sunt cele originale.

6. Intrucat serviciile oferite aici sunt gratuite, anunturile persoanelor juridice se pot face doar cu acordul unui administrator. In caz contrar ne rezervam dreptul de a inchide threadul respectiv si de a sanctiona cu ban pe termen nelimitat.
Acuma nu ca n-as respecta.. dar unde scrie regula asta?

Stiu ca era in regulamentul pus de h0stile o regula cum ca ai putea da mai multe up-uri pe zi... dar regulamentul ala e istorie. Poate l-au luat unii de bun si l-au tinut minte asa.