hm....de NES nu prea, pentru ca nu prea mi-a marcat copilaria....insa de ex. ptr N64, care a fost prima mea consola, inca mai cumpar jocurile care mi le doream cand eram mic si ma uitam in pliantele acelea cu jocuri disponibile ptr consola care venenau cu fiecare joc. pe unele e drept ca am dar cate 50-70RON, insa au fost si jocuri ptr care am dat 100-150RON(paper mario, banjo-tooie)...la fel si ptr GBA am cumparat mario bros 3 cu vreo 100si ceva de lei...de cumparat noi nu cred ca le-as cumpara, din simplul motiv ca cele care sunt noi sigilate sau doar in mint condition sunt la preturi mari, iar la mai putin de jumate de pret gasesti acelasi joc dar putin uzata cutia si manualul, sau ma rog.....totusi cand a venit vorba de consola de suflet(N64) nu m-am zgarcit si am luat jocurile in stare ca noua chiar daca m-au costat mai mult...si cred ca majoritatea sunt in situatia asta....fiecare dintre noi are o consola de suflet, care i-a marcat viata intr-un fel sau altul si are multe amintiri cu ea...si la ale carei jocuri nu se zgarceste