Sony din pacate a luat-o in jos de cand a renuntat la plasme si s-a apucat de LCD-uri in colaborare cu Samsung/LG lasand loc lui Panny si Pio. Liniile lor HiFi au inceput sa se duca in jos lasand loc lui Denon, Yamaha, Marantz, etc... N-am mai auzit de mult niste boxe profi de la Sony la preturi cat de cat accesibile. Cam tot ce fac lately sunt kitsch-uri pentru mine. Moderne, forme ciudate, hi-tech stuff... dar fara "suflet", fara acel WOW pe care-l aveau acum 10 ani si mai bine. Pe partea video si foto am inteles ca merg bine... dar nu cred ca e suficient. Pe partea de PC-uri si notebook-uri, au in general preturi cu cel putin 50% mai mari decat concurenta...

Sincer ma asteptam ca dupa ce au castigat razboiul BluRay vs HD-DVD sa inceapa sa curga profitul... dar se pare ca m-am inselat. Si nu inteleg cum au reusit sa iasa in pierdere cu un format castigator care se vinde in draci worldwide. Cam cum au facut cu CD-ul. Dar, asta este. Sa speram ca vor trece peste asta si vor reveni cu picioarele pe pamant