Buna consola. Personal consider Resident Evil 4 cel mai bun pe Cube si cel mai slab pe PC (ma refer in special la grafica), asta in conditiile in care nu am jucat versiunea Wii.

Dintre Xbox, PS2 si Cube am ales intotdeauna Cubul, probabil din cauza seriei Mario prezente aici. Dar niciuna dintre cele 3 nu se lasa mai prejos, fiecare avand atuurile sale.

Detin un Cube PAL cu 3 controlere si card original. Jocurile sunt prezente si ele: Mario Kart, Mario Sunshine, Mario Party 4 si 6, Zelda (cam toate pe cube), Metroid 1 si 2, Resident Evil, Resident Evil 4, Luigi's Mansion. Vor mai urma si altele.

Ce apreciez/nu apreciez la aceasta consola:

+ controlerul
+ impactul vizual
+ gameboy player
+ grafica (cel putin mie mi se pare ok inca pentru o consola ce are atatia ani in spate)
+ rezistenta (cel putin la mine nu a picat niciuna, avand 2 buc. ce le-am folosit la greu)
+ compatibilitatea cablului AV cu SNES si N64 (poate unora nu li se pare cine stie ce, dar eu apreciez asta)
+ s-a pastrat compatibilitatea jocurilor cu Wii (asta ar trebuie sa fie un + pentru Wii, dar cum nu detin, punctam aici)

- alimentator extern
- Nintendo nu a reusit sa asigure longevitatea consolei ca cealalta parte a baricadei (Sony), ma cam oftic un pic aici, se mai putea stoarce ceva din consola
- lipsa anumitor titluri (Castlevania de exemplu)
- lipsa suport Light Gun

Per total este preferata mea din generatia ei. Voi fi un fan fidel in continuare, asta chiar si dupa ce voi achizitiona Wii Cubul nu il voi uita niciodata, la fel ca si predecesorii sai: NES, SNES, N64. Nu stiu ce face Nintendo, dar aproape mereu cade in extrema buna, cel putin pentru mine.