Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 2 - PS2
-
Senior Member
Am cumparat-o la putin timp dupa lansare, de prin Germania sau Franta (mi-a fost adusa, nu am fost eu dupa ea). Abia ce cumparasem Dreamcast de 1 an si am "murit" de draci cand am vazut ca Sega se duce de rapa. Asa ca m-am vazut nevoit sa iau PS2 daca voiam sa ma mai joc ceva.
Cred ca am avut 4 sau 5 PS2, daca nu cumva 6 de-a lungul timpului. Ce m-a obosit mereu a fost problema blocului optic. La prima s-a dus dupa 1 an. La ultima s-a dus dupa 6 luni (pe prima si ultima le-am avut noi).
Fata de concurenta s-a reusit impunerea pe piata, nu numai datorita performantei (la capitolul grafica prefer concurenta) ci unui bun management al licentelor pentru jocuri. Atatea titluri la un loc nu s-au lansat pe toate consolele cred.