Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: God of War 3
-
Senior Member
Deci am fost in priza c�teva zile pana am reuşit sa joc demo-ul. L-am luat prin shareing deci care aveţi codul puteţi sa mai faceţi �ncă 4 oameni fericiti pe l�ngă voi.
Ok, acum ca am scris prima fraza sa continui cu părerea mea despre joc: l-am instalat fooaarte nerabdator si i-am dat drumul, nu mai zic ca stateam la 1 metru de LCD-ul de 66cm ca sa nu pierd nimic. Mai �nt�i lesin �mi revin lesin si apoi �mi revin iar.
O sa mă opresc aici pt ca nu am putere sa va descriu cum e jocul, e IMPECABIL-PERFECT-EXTRAORDINAR-SUPERB-DUMNEZEIESC. Voi ati văzut ce grafica are? Lesini nu alta. Se apropie foarte mult de real, adică prinzi un undead din ăla si cand �l rupi in 2 cade s�nge peste tine si Kratos se pateaza cu el. Apropo de s�nge, at�ta nu am văzut �ntre-un joc in viaţa mea. Cred ca va avea minim interdictie 16 ani
Serios, nu stiu ce sa mai zic. E imbatabil. Acuma datorită lui sunt hotăr�t sa cumpăr un LCD de 1 metru astfel ca pe c�nd apare jocul sa-l pot savura la intensitate maxima. Merita cu v�rf indesat. Va recomand din inima jocul asta.