Deci am fost in priza c�teva zile pana am reuşit sa joc demo-ul. L-am luat prin shareing deci care aveţi codul puteţi sa mai faceţi �ncă 4 oameni fericiti pe l�ngă voi.
Ok, acum ca am scris prima fraza sa continui cu părerea mea despre joc: l-am instalat fooaarte nerabdator si i-am dat drumul, nu mai zic ca stateam la 1 metru de LCD-ul de 66cm ca sa nu pierd nimic. Mai �nt�i lesin �mi revin lesin si apoi �mi revin iar.
O sa mă opresc aici pt ca nu am putere sa va descriu cum e jocul, e IMPECABIL-PERFECT-EXTRAORDINAR-SUPERB-DUMNEZEIESC. Voi ati văzut ce grafica are? Lesini nu alta. Se apropie foarte mult de real, adică prinzi un undead din ăla si cand �l rupi in 2 cade s�nge peste tine si Kratos se pateaza cu el. Apropo de s�nge, at�ta nu am văzut �ntre-un joc in viaţa mea. Cred ca va avea minim interdictie 16 ani Serios, nu stiu ce sa mai zic. E imbatabil. Acuma datorită lui sunt hotăr�t sa cumpăr un LCD de 1 metru astfel ca pe c�nd apare jocul sa-l pot savura la intensitate maxima. Merita cu v�rf indesat. Va recomand din inima jocul asta.