Single post: Call of Duty 5: WaW Beta Sign-Up
-
Banned
Wtf? L-am primit pe mail pentru ca m-am inscris pe callofduty.com si am facut 2 misiuni. Nu am bifat/facut nimic altceva.
Level-ul maxim in beta e 11 (Sergent I), level-ul maxim in joc e 65 (asta scrie ca iti trebuie pentru Prestige Mode), download-ul are vreo 900MB, acum ai 10 custom classes, iar in mare e CoD4, cu o grafica care pe mine ma omoara incet.
In mare e CoD4, pentru ca e aceeasi idee: La 3 killstreak-uri ai Air Recon (sau ceva de genul), la 5 ai Artilery (un fel de airstrike, doar ca nu alegi tu unde sa il trimiti, se duce singur), la 7 ai caini. Meniul e acelasi. Upgrade-urile sunt diferite (am jucat doar cu un sniper, si avea o luneta, o baioneta, si inca ceva, nu m-am deranjat sa verific), perk-urile au ramas in mare acelasi, iar acum ai si un fel de revive, care poate repune pe picioare tovarasii care sunt in Last Stand, iar Challenges-urile sunt exact aceleasi, cu anumite adaptari, si vreo doua tipuri noi. Vreti si screen cu mailul?
P.S.: Eu sunt Anathema. Chiar ma gandeam la voi cand intrau Bobby si MonkY. Oh the irony™