...păi nu știu dacă trebuie să fie consecutive...dar eu le-am făcut consecutive. Am intrat prima dată online cu el pe data de: 7/27/2009

Oricum, Brothers in Arms: HH, mai are asemenea achievement-uri:

Committed
While connected to Xbox LIVE, played the game once a week for three months
...de exemplu.

Eu din data de: 7/27/2009 l-am jucat zilnic. E suficient să intrii și să-l �nregistreze sistemul. Din păcate...lumea nu-l mai prea joacă...din cele 99 de zile (imediat 100) am jucat ca, 30-40 mecriuri full.

Achievement-ul se putea face �n c�teva ore (time glitch - scrie chiar pe forumul oficial cum se face) dar...ce rost are? Nu m-am grăbit, plus ca e fun.

care e cel mai greu achievment pe care l-ai luat? si cel mai lung?(in sensul ca necesita mult timp)
...c�nd e vorba de timp, hmm...nu prea am...mai mult pe dificultate. Eram foarte aproape de rank 50 �n Gears 2, dar mi-am pierdut rank-ul aiurea...și n-am mai luat-o de la 0. Măcar nu-s singurul afectat - acum am rank 10 (am jucat c�teva meciuri cu băieții de pe forum �n weekend).

Hai să zicem o combinație �ntre timp+dificil...la Dead rising:

Setul day survivor (5 respectiv 7) adică 12 ore reale. Mereu trebuie făcut ceva...că viața scade rapid (un pătrățel la ...40 sau 50 de secunde - nu mai rețin - au trecut aproape 2 ani).

5 Day Survivor
TYPE: 1 Play REQ: Survive for at least 5 days.

7 Day Survivor
TYPE: 1 Play REQ: Survive for at least 7 days.