In sfarsit ceva artwork din MMO. Pacat ca le-au scos fortat ca sa le demonstreze celor de la Bethesda ca lucreaza si ei la MMO ca sa nu piarda licenta. Acum ca au terminat cu licenta, mai trebuie sa castige contra-procesul itentat Bethesdei ca sa isi scoata si banii promisi de cei din urma pentru Fallout MMO.

MMO-urile pe console sunt usor de realizat dar greu de intretinut. Iti trebuiesc servere si pentru XBox 360 si pentru PS3 si cum arhitectura serverelor este diferita, trebuiesc doua randuri de servere deci mai multi bani. Daca il scoti si pe PC alti bani. Asta ca sa nu mai vorbim de pietele de desfacere diferite: USA, EU, Asia-Oceania.
Plus ca cu toate ca pe console suntem obisnuiti cu micro-payments gen haine pentru avatare, themes, jocuri etc, piata inca nu e pregatita pentru monthly subscription payments pentru un MMO. Ca sa mearga trebuie sa fie cu adevarat un MMO foarte foarte tare. Avem de asteptat sa sparga gheata Blizzard-ul cu al lor next-gen MMO planuit pentru console (din pacate pentru consolele din generatia urmatoare deci mai avem de asteptat).