Quote Originally Posted by trickz View Post
Fa-te preot pentru asta.
Imi pare rau sa zic asta dar tocmai ai jignit preoti , deoarece...

Quote Originally Posted by octav11 View Post
mi-am dat seama ca voi sunteti atei....eu am incercat sa va indrum spre credinta, da' n-ai cu cine sa te intelegi...o sa putreziti in iad
O sa sune cam dur sau a jignire dar este adevarul: pana acuma tot ce ai zis da dovada de ipocrizie, cu alte cuvinte daca intradevar vrei sa fii un om credincios ori iti rectifici atitutidinea si modul acesta pueril de a gandi, sau daca nu, ar fii bine sa te obisnuiesti cu idea ca tot ce vei fi va fi o persoana ipocrita nu credincioasa (cu alte cuvinte un fariseu). De ce zic asta ?

Pentru ca o persoana cu adevarat credincioasa (inclusiv un preot) cand vede imaginea aceea primul lucru pe care lar face (sau ar trebui sa-l faca) ar fii o cruce in timp ce zice "Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac" urmat de o rugaciune pentru cei care au comis "pacatul" nefacand nici un comentariu la adresa persoanelor si chiar nici la adresa imagini.

Desigur am sa ofer si argumente pentru afirmatia de mai sus:

Primul ar fii pildele lui Isus intr-una din ele zice ca Dumnezeu nu se forteaza in sufletul nimanui daca omul doreste sa-l accepte este bine daca nu asta este.
Nota: Cu alte cuvinte daca EL nu isi forteaza intrarea cum indraznesti sa o faci tu in numele Lui ?

Alta din lectile predate de el a fost ca oameni nu au voie sa se judece intre ei sau ai uitat de faimosul citat din biblie "Cine dintre voi este fara pacat, sa arunce cel dintai cu piatra in ea`." cand a salvato pe femeia aceea de la moarte prin pietruire.

Deasemenea el promova iertarea celor ce au gresit si chiar ca ar trebui spusa o rugaciune pentru salvarea celor ce au gresit.

Cu alte cuvinte eu in locul tau as face o analiza asupra propriei persoane, inainte sa sar cu predici in sus si jos la alti.