Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: SpamBox Reloaded :P
-
08-11-2009 21:29 #2576 SP
Banned
Ateii(daca se pot numi asea si nu copii derutati care inca n-au ajuns sa-si poata forma o opinie propie)nu o sa ajunga nimeni in iad sau in rai ,iti poti transforma viata intr-un iad sau un rai singur.Ma refer daca te apuci de droguri bautura bla bla bla normal ca o sa iti faci viata un iad in caz contrat,daca esti cuminte la locul tau serios de treaba etc. o sa ai o viata f. frumoasa.In opinia mea nu exista Dumnezeu ala cum e in Biblie adica un mosulet cu barba sura care daca nu ii asculti cele 10 porunci te omoara te pune in iad sa stam acolo o vesnicie chinuiti si batuti dar,el tot ne iubeste,nu el este in fiecare din noi daca ii ascultam porunci vom avea o viata frumoasa si vom muri frumos linistiti nu de supra doza cu o familie langa noi etc.Sper ca ati inteles ce vreau sa spun.PEACE
n-a ca am folosit engleza.
---------- Post added 08-11-2009 at 08:32 PM ----------

Originally Posted by
DeadlyGoD
Ce am invatat noi azi.....daca esti rocker esti satanist ( mario ) si daca pui o poza cu zombie la cina cea de taina ajungi direct in iad ( octav ) ....numai eu am trista impresie ca ei inca mai cred in mos craciun si iepurasu de pasti?
Si app. iepurasu si mosu sunt cam tot aceleasi chestii cu Dumnezeu ei sunt in sufletu nostru,atat.