Quote Originally Posted by superman90 View Post
Taw, ca tot ziceai de juggle, mi-am amintit ca in review-ul de pe gametrailers au adus vorba despre asta, despre faptul ca pare usor ridicol ca mecanica de joc.

Cred ca asta ar fi singura chestie negativa pe care o gasesc eu la Tekken 6 (din ce am vazut in review-uri, nu l-am jucat inca), ca totul se reduce la juggle, chestie care mi se pare total broken, mai ales ca eu joc mai mult offline Tekken 5 (prea mult lag online cateodata). Poti juca oricat de bine contra CPU, dar de la un nivel incolo, singura strategie pe care o aplica CPU-ul e sa te ridice in aer si sa te tina in lovituri pana cand ajungi cu spatele la perete, mai primesti inca una imediat ce ai lovit peretele si gata runda.

Zeci de combouri per caracter dar totul se reduce la ridicat + tinut in aer. Una e cand ti-o iei de la un 10 combo, care arata spectaculos/interesant, alta e cand plutesti, iei damage de la o serie simpla de picioare, mai plutesti putin, game over.
La asta s-a redus Tekken mereu.
De asta jocuri ca SF sau VF au fost mereu mai complexe si mai tehnice.(desi VF este foarte putin spectaculos fata de Tekken)