Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ai fost banat pe Live ?
-
Member
eu cred ca de fapt au vrut sa castige lupta cu sony la nivel de unitati vandute si s-au gandit sa baneze masiv.
ce o sa faca banatu' acum? daca e pirat de meserie si oricum intra pe live decat sa isi ia cate un demo nu o sa faca nimic. o sa se joace in continuare piratatele ca si pana acum.
cine tinea sa aiba live o sa se duca frumos sa isi mai ia o consola (costa cat 4 jocuri originale nu e mare lucru), nu o sa o mai modeze si o sa stea cu ea pe live.
astfel mai vinde si ms niste console dar evident ca nu vor reduce pirateria.
si ca sa vedeti o mostra de mancat rahat tipic ms :"We are very committed to stamp out piracy. It's an issue not only for Xbox, it's an issue for the industry as a whole, it's an issue for Microsoft generally," .blabla ce idiotenie. adica daca baneaza console nu o sa se mai pirateze? eu cred ca o sa se pirateze mai masiv decat pana acum. pai ce motiv mai are cineva sa isi ia un joc original daca tot e banat?