Quote Originally Posted by kane86 View Post
Si eu mi-am luat ban (am jucat Fifa10 si Forza3 neconectat la live, cand m-am conectat dupa datele de lansare, BAN). Sunt cam de aceeasi parere cu DUMYMIX in legatura cu abgx-ul si am citit despre chestia asta. Sunt multe conspiratii. Una dintre ele, in care eu cel putin cred: MS arunca leak-uri intentionat inainte de lansare, le controleaza (prin abgx, etc etc) si apoi arunca cu ban-uri si isi iau baietii console noi. Ati spune ca nu e adevarat, dar multi se gandesc sa isi ia una noua dupa ban, cu siguranta MS are si niste statistici. De ce spun ca e foarte credibila aceasta varianta: MS este un colos mondial si daca ar dori ar putea maine sa intrerupa posibilitatea modarii unei console. Iar baiatul asta c4eva si care or mai fi (de scot FW-uri) mi se par foarte suspecti.
Foarte posibil ca MS sa faca chestii d-astea.. Dar tot ei au de pierdut. Sony au facut o consola ca lumea, care nu se poate moda, care e fiabila.. si care conduce la vanzari. Iar MS, de-abia tine pasul, cu o groaza de manevre dubioase (gen chestia cu instalatul pe HDD), scandaluri etc.. Mai stii, poate chiar nu or fi gasit o solutie sa nu fie modabila, desi daca Sony au putut, trebuie sa poata si MS.

Probabil au foarte multe vanzari in ideea ca se poate moda, sau pentru ca a dat RROD si vrei alta (si deja ai colectie de jocuri, n-are rost sa treci pe PS3), sau pentru ca iti iei ban si mai vrei. Daca ar fi "jucat cinstit" (mai bine zis, daca si-ar fi facut treaba cum tebuie), poate aveau si mai multe vanzari.