Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ai fost banat pe Live ?
-
Senior Member

Originally Posted by
Khan
Cata aparatura Sony ai acasa, zi drept?
- Microsoft
abia tine pasul?
- Instalatul pe HDD e o manevra dubioasa?
- Faptul ca cei care pirateaza sunt banati e automat interpretat printr-un scandal?
- Te-ai gandit la diferenta de varsta dintre cele doua console cand ai facut referire la faptul ca nu se poate moda PS3-ul? Tehnologia nu era atat de anti-pirat in 2005. PSP-ul de ce se poate moda?
...afara ploua

Crezi ca sunt fan Sony?
Am un PS2, un mobil vechi si un cd-player si mai antic, asa ca n-am mari tangente cu ei, am alte preferinte legate de TV-uri, monitoare etc..
- Poate m-am exprimat gresit, am vrut doar sa spun ca Sony are vanzari mai bune, fara sa fie atatia nemultumiti pe net, fara piraterie, fara sa-ti ceara bani si pe aerul respirat in timp ce te joci.
- Cu instalatul pe HDD am vrut sa spun ca e magarie ce face MS, prin stricarea acestei functionalitati la consolele banate. Ce alt producator de electronice din lume iti strica produsul daca ii aduci modificari? Pierzi garantia, OK.. iti refuza alte servicii (cum face MS-ul cu Live-ul), OK.. dar nu ti-l strica.
- Nu la asta m-am referit. Foarte bine ca sunt banati, daca joaca copii pirat (si nici nu stiu s-o faca subtil, mai intra si pe multiplayer cu o saptamana inainte de lansare..) trebuie sa suporte si niste consecinte. Dar MS sunt contestati din mai multe puncte de vedere, legate de Xbox. Fiabilitatea produsului, preturi exagerate pe accesorii, etc..
- Diferenta de varsta e de vreun 1 an.. Poate n-au avut metode in 2005, dar de cand a aparut PS3 au aparut si alte versiuni de Xbox.. Daca MS ar fi vrut, ar fi implementat niste masuri sanatoase anti-piraterie, si mai noi decat cele de pe PS3. Dar n-au interes....
Nu sunt pro-Sony..nu sunt anti-Xbox (ca pana la urma, daca iti iei un Jasper si joci numai originale, n-ai probleme.. in plus, mi-am luat Xbox, nu PS3).. doar cred ca MS = evil.