Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
Numai corect nu este. Vrei sa duci la garantie o consola care de fapt si-a pierdut-o in momentul in care s-a umblat in ea. Ca tine la noi, asta este altceva. Asta insemna lipsa de persoane avizate care sa se ocupe de treaba asta in Romania. Si sincer, dupa ce ca furati la greu, o sa mai furati si cate o consola nou, eventual chiar jasper pe care veti continua sa furati iar la greu.

Stau si ma uit la voi ca nu faceti decat sa va plangeti, sa acuzati MS ca v-a facut o mare nedreptate si sa scoateti tot felul de teorii conspirative. Stiati si repet, STIATI foarte bine ce risc va asumati vis-a-vis de live in momentul in care ati umblat in consola. Asa ca inghititi-va galusca ca asta va este rasplata.

Sa nu mai spun ca s-a umplut forumul de console 360 puse la vanzare, ca ciupercile dupa ploaie.

Disclaimer: Sa nu ma intelegeti gresit. Nu am nimic cu cei care modeaza (in afara de cei care incep sa se laude pe forum ca au terminat nu stiu ce joc care nici macar nu este lansat). Unii modati ca vreti sa jucati si nu va permiteti, altii ca va doare la basca de munca developerilor, altii au in cap ideea "Ce ma sunt nebun, sa dau atatia bani pe un joc? Doamne fereste!".

Recunosc ca am modat si eu acum cativa ani buni un ps2, dar ma scuzati, atunci nu gaseai un joc sa cumperi la noi si sa nu mai spun ca nici pe afara nu aveai acces sa iei ceva. Eram total ai nimanui. Dar in ziua de astazi, cand ajungi sa cumperi un joc SH chiar cu 30 lei, este strigator la cer. (numai eu am vandut peste 30 jocuri cu preturi intre 20 si 50 lei)
Man m-ai inteles gresit : daca dupa un timp iau RROD sau E75 sau altceva ( fara sa le provoc !!) si mai am garantie am zis ca este normal sa schimb consola in garantie . Nu este normal sa am consola si banata si arsa , nu ? Ce spui tu este ca moral ar trebuii daca se arde sa imi cumpar una noua, nu sa merg la garantie ? In cazul asta nu sunt atat de corect din pacate. Nu am nimic cu nimeni, am si jocuri originale am si blank-uri. Dar nu uitati ca suntem in Romania si oricat am incerca moralitatea nu se schimba asa usor. Plus de asta si altii ne-o trag in viata de zii cu zi, noi de ce sa nu le raspundem cu aceasi moneda daca putem ?