Single post: Ai fost banat pe Live ?
-
Senior Member
Pai daca nu te conectezi..la ce-ti mai faci griji ca ai putea fi banat? 
Mai naspa e daca o vinzi, chiar daca nu e banata, are logat tot ce ai jucat piratat, iar cumparatorul se poate trezi cu ban chiar daca n-a pus decat originale in ea.
--
On-topic: pot sa-mi schimb votul?... lol chiar ma gandeam aseara ca prefer ori consola nemodata (preferabil PS3, macar sa stiu ca toti trebuie sa ne cumparam originale si ca nu exista nicio tentatie).. ori modata, dar cu ban, ca sa nu-mi mai fac griji.. mi s-a indeplinit o dorinta..
Apropo, eu mi-am modat-o inainte sa vad ce satisfacuta e lumea pe-aici (in special pe thread-ul cu "Ce ne-am cumparat azi") de jocurile luate pe bani munciti.. asa ca numaratoarea inversa era deja inceputa cand m-am gandit sa trec si eu "in legalitate".. dar acum simt ca n-ar mai avea rost..
Un sfat pentru toti care si-au luat consola si se gandesc daca sa o modeze sau nu.. Nu faceti asta, aveti de pierdut mult din satisfactia oferita de consola. De asta imi pare rau, nu pt k am luat ban.
Asa ca.. joaca placuta in continuare! Eu am scapat de o grija..
---
Apropo, ca fapt divers, mereu am verificat cu abgx, si niciodata n-am jucat inainte de data de lansare.. E posibil sa se traga de la wave 4, mai precis de la GTA Episodes from Liberty City.