Single post: Papagal, pesti, caine sau pisica ?

1. #15 SP
    Junior Member Carinutza's Avatar
    Quote Originally Posted by Sandman View Post
    Ai uitat sa pui in poll ca optiune prietena/nevasta
    ......pentru ca barbatul este oricum un animal domesticit cu multe secole in urma

La noi acasa "stapana" e Pritzi, o maidaneza imperiala , cu mama birmaneza veritabila si tata vagabond de Udriste. Probabil ca daca nu am fi fost asa niste stapani lenesi si puturosi am fi avut un catel, dar tre sa il scoti la plimbare si dimineata si seara, tre sa il duci la veterinar mai des, in functie de rasa il duci si la coafor..... Cu o pisica e muuuult mai simplu, 2 mese pe zi, primele 2-3 luni rabdare pana invata unde ii este wc-ul si locul unde isi ascute unghiile .....in rest no problem. In ceea ce priveste surprizele pe care ti le poate face, probabil ca te poti astepta la asa ceva si de la un catel: daramat jardinera cu flori in casa, furat hartie igienica din debara + decorarea intregului apartament, furat obiecte mici de pe birou (verigheta, ceas, mobil, pix, tigari, bricheta etc) si fugarite prin casa, vanatul imaginilor din televizor, lupte cu covorasele mici din casa si incaltamintea din hol etc.
    Trebuie sa recunosc ca o pisica nu este la fel de recunoscatoare ca un caine, nu se bucura cu aceiasi efervescenta cand ai ajuns acasa, e ranchiunoasa si dupa o cearta zdravana (+vreo palma la fund) poate sa stea suparata si 2 zile dar....tot o iubesc pe a mea. E lipicioasa, prietenoasa, excroaca sentimentala, si intotdeauna cand venim acasa ne asteapta la usa, isi ia portia de jughineala si apoi (e lege) fuge la baie si face un pipi de bucurie - spre exasperare mea, ca pana ne culcam mai face de 5 ori si tre sa spal ligheanul de fiecare data
    Attached Images Attached Images img_6363autocorect.jpg img_6250autocorect.jpg lupte-cu-pensula.jpg pisica-zugrav.jpg