Single post: Probleme Site?
-
Senior Member

Originally Posted by
MonkY
In sistemul de Experience a fost adaugat acum ceva timp un addon numit RadioActivity. Acesta a avut scopul de a echilibra diferenta enorma intre userii foarte vechi (dar inactivi) si useri mai noi dar care aveau activitate foarte mare. Nu mi se parea fair ca un user care n-a mai intrat pe forum de 3 luni sa stea "cocotat" in fruntea clasamentului. Citez:
"This is extension that allows to deduct Experience points based on Activity. In fact this add-on multiplies points for posts and points for threads by activity. So, persons not active are getting less points and are ranked lower. It makes vbExperience more dynamic."
Prin urmare, ridici un pic activitatea si iti recuperezi punctele

ok o intrebare, activitate=posturi? daca eu sunt logat aproape mereu pe site si urmaresc toate threadurile, iar cand sunt acasa dau din 10 in 10 minute new posts nu primesc puncte pentru activitate? eu nu prea postez off-topic cum fac alti spammeri
pe aici si nu mi se pare corect ca eu sa pierd puncte si ei sa castige. am pierdut in cateva zile aproape 10.000
. e adevarat si faptul ca in ultima perioada nu am mai facut ceva util pentru site (stiri, reviews etc.) dar in curand o sa revin in forta
I want my points back!