Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Proiect Aquamonk
-
Senior Member
ok ...o sa rad 
si asta nu pentru ca mi se pare o aiureala ce spui tu acolo, ci pentru ca ma "amuza" pasiunea ta adevarata pentru vietatile tale simpatice. si ma amuza tocmai pentru ca te "transformi" intr-un copil cand vorbesti despre ei si pot spune ca admir asta la cineva care are un hobby sau care indrageste ceva.
PS: mi se pare ca are legatura cu capitolul pets, desi cu partea crunta a acestuia.
am avut azi parte de o faza pura de maltratare a animalelor din partea unui om care merita sa moara in chinuri dupa parerea mea..pur si simplu. o fi bine, nu o fi bine sa spun asta, dar e singurul lucru pe care vroiam sa il fac in momentul in care am vazut un nenorocit care se plimba in fata mea astazi care i-a ars un sut de m-a durut pe mine unei biete pisici (si mie nu prea imi plac pisicile..mi se par reci, dar totusi...)care a INDRAZNIT sa-i treaca prin fata. am ramas inmarmurit..ma uitam mut la colegul cu care eram de parca speram sa imi spuna ca nu a vazut acelasi lucru.
suprema satisfactie am primit-o cand la nici 4-5 secunde de dupa aceasta faza iese din magazinul in fata caruia era pisica, iese un tip de vreo 2 metri cu barba si cu ochii iesiti din orbite iese la cretinul care daduse in pisica. asta era cu vreo 3 capete mai mic si normal ca s-a facut rama la vederea tipului.
o discutie interesanta dintre ei :
tip mare: De ce dai ma in ea?
prost: Ca mi-a trecut prin fata.
tm: E pisica mea ma, nenorocitule!! (omul putea sa ii arda una de sa-l lase lat dar si-a dat seama ce ar face si i-a dat branci aluia din fata magazinul urmat de un "Marsh de-aici ca te sparg!")
deci, faza asta mi-a facut mie ziua..ma mir ca nu l-am scuipat p-ala ca eram pur si simplu desfigurat de uimire si furie. mi-am dat seama dup-aia ce inseamna sa nu te mai poti controla si mai rau, sa nu isi mai poata controla cineva o reactie de bun simt, daca ajungi sa dai in pisicile care iti trec prin fata.
iarasi...nu stiu daca am fost prea coerent, am mai spus ca dupa ziua de azi sunt terminat si am scris cu ochii pe jumate inchisi.
GJ, Monky si succes in continuare cu acvariul. asteptam noi imagini
si un clip, cine stie. fish p*rn