Single post: ...eu cu cine votez?
-
Senior Member
votez cu basescu pentru ca prefer un rahat pe care l-am mincat deja si stiu ce gust are decit unul nou, surpriza. in plus, daca vine basescu atunci mai mult ca sigur vine berceanu la transporturi si cum eu activez in industria asta am nevoie de berceanu ca sa termin ce am inceput in compania mea. traiesc cu speranta ca pot scula din somn o companie de stat (si ca poate deveni competitiva pe piata), iar ca sa terminam proiectele incepute avem nevoie de continuitate (si asta inseamna berceanu la transporturi pentru ca el ne numeste directorul general). m-am saturat sa se tot schimbe macazul o data la patru ani si sa o luam intotdeauna de la zero cu alti oameni in posturi "cheie", oameni care anuleaza ce au facut cei dinainte si care schimba total strategia si obiectivele.
(sa nu se inteleaga ca sunt de acord cu votul, insa nu am incotro). pe oprescu nu il votez nici mort pentru ca nu a facut absolut nimic nici la primarie, e numai vorba de el, pe antonescu nu il votez ca nu are finetea si subtilitatea lui basescu/nastase si nici nu vreau sa ne spuna americanii ca am pus sosia lu butt-head la cotroceni, iar geoana imi da greturi (e ceva fizic). aaaa....il votez pe becali daca imi promite ca ii da una dupa ceafa lu EBA in fiecare dimineata....cu o cruce de citeva kile.