Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Dragon Age: Origins
-
Senior Member
Cu toate ca se aseamana putin cu cele doua spuse de tine nu sunt chiar aceeasi mancare de peste
. Atat in Baldur's Gate cat si in Neverwinter regulile AD&D sunt implementate cu succes si se simt din plin, pe cand in Dragon Age cu toate ca se vrea a fi un RPG AD&D mie unul nu mi se pare asa de complex, cel putin la prima vedere.
E adevarat, nu am avut foarte mult timp sa il joc din pacate, l-am luat pe PC de la gameshop fiindca nu stiu de ce dar nu am gasit neam varianta collectors la ei pe site (probabil sunt eu mai idiot) si acum astept sa vad de unde pot/daca mai pot face rost de o varianta Collectors ca sa ma pot apuca serios de el.
Oricum, din ce am testat, e un joc extraordinar, chiar imi trezeste multe amintiri frumoase