Single post: Forza Motorsport 3
-
Senior Member

Originally Posted by
razvanrazy
cel mai slab punct al jocului, este, din pctu meu de vedere, implementarea functiei de rewind, pe puncte fixe intr-un circuit. de cele mai multe ori, se intampla sa ma lovesc/sa patesc ceva, chiar dupa un punct d-asta, si cand dau rewind, ma duce inapoi cu 1-2m, exact cat sa nu pot evita coliziunea, iar daca mai dau un rewind ma duce prea mult in spate si pierd prea mult timp. cel mai ok era sa poti derula, ca in grid, dirt 2...
Eu am mai descoperit o prostie. Tot pe minunatul traseu New York. Nu trebuie doar sa te rastorni, si daca te intorci cu masina la 180 de grade incat sa privesti catre drumul pe care ai venit, goodbye rewind. Am dat Hire Driver si aia e ... sa nu-l mai vad in fata ochilor.
Alta "teapa" mi-am luat intr-un event de 15 ture cand a intrat unu in mine in turu 14 si m-a impins catre PitStop. Adio rewind, adio concurs 
Oricat de mult le-as uri totusi, ma bucur ca aceste frustrari exista pentru ca te fac sa traiesti mai mult jocul. Chiar nu stiu ce m-as fi facut fara povesti gen.. "sa vezi ce mi s-a intamplat in ultima tura".
Oricum primele si ultimele secunde dintr-un event nu pot fi derulate.