Am trecut eu Snatch & Grab (Veteran) aseară cu un prieten [EliteGmrMicHaeL] din prima �ncercare. Am stat 11.12.30 (nu e un timp de lăudat dar...av�nd �n vedere că ăsta nu-i genul meu de joc...e oki).

Ca tactică...�n primă fază am pus sniperele pe Juggernaut apoi am tot schimbat (eu sniper el automată / eu automată el sniper). Dacă bine-am văzut...�n misiune sunt 3 Juggernauts...

1 la �nceput
2 aproape de mijlocul misiunii
3 chiar la final (la ăla am aplicat o veche tactică din Army of Two - se numește AGRO) - defapt așa trebuie jucată toată misiunea...

...MicHaeL a fost dat jos, Juggernaut-ul fugea spre el iar eu am făcut sprint către Finish

Prima parte e puțin mai grea...(ca să zic așa) p�nă se aranjează totul pe hartă. După ce s-a ajuns la...bucata aia de avion ca o pantă (sorry de exprimare...chiar nu știu denumirea) e totul easy pie...

...acolo doar cum sniperele...frumos...unul c�te unul iar apoi...unul coboară cu automata iar celălalt �i face cover cu sniperul p�nă ajunge la un solid cover.

Cam asta a fost tactica folosită de noi (probabil că ne descurcam mai bine dacă aveam microfoane lol - dar el a zis eu am executat...simplu). Nu-mi place sa fiu șeful misiunii...

Succes!