Single post: Modern Warfare 2
-
19-11-2009 15:58 #1237 SP
Senior Member

Originally Posted by
maweryck
am si eu cateva intrebari . Abia acum am reusit sa pun si eu mana pe Hardened edition. Am o problema cu sunetul . sau poate nu e o problema si e doar in capul meu

Astazi intai am facut update-ul 3.10 si p'orma am instalat jocul . Nu am jucat mai mult de cliffhanger pt ca am impresia ca nu se aude bine deloc .Defapt armele si vocile nu se aud bine sau cel putzin asa am eu impresia .Parca nu aud arma aia ca trage ....si nici nu prea reusesc sa aud ce-mi spun aia acolo ....noroc ca am subtitles

.
Sistemul de sunet este un Logitech z5500 si e conectat prin cablu optic . Pana acum aproape toate jocurile daca nu ma insel sunt cu DTS Digital , la MW2 vad ca este doar digital .Nu ma prea pricep...oricum cred ca este ceva de la noul update pt ca vad ca-mi da si o eroare ( error 80022a07 ) cand vreau sa-mi vad trofeele ..... Este prima data cand mi se pare aiurea sunetul la un joc pe PS3 .Se aude bine sunetul ambiental (ca sa zic asa )...sunetul de fundal ...dar nu prea reusesc sa aud arma si ce se vorbeste cu mine .Nici prin meniu cand umblu nu prea se aude defapt nu aud nimic atunci cand umblu prin meniu sau selectez ceva

Si nu cred ca e normal asa .Daca asta e sunetul pt care este atat de laudat MW2....

Am zis sa vad si un filmulet cu un gameplay :
YouTube- Call of Duty Modern Warfare 2 first mission [H"]400 Bad Request
La asta se aude cand umbla prin meniu . Am umblat prin sound options din meniul jocului dar nu prea se observa nici o diferenta
Vreo idee ? ceva? a mai avut cineva impresia ca armele se aud prea incet si ca se aude cam tot ce se intampla in jur dar nu si armele sau vocile personajelor ? care cum avetzi setarile in PS3 la sound options ?
Multumesc
Bafta
Este clar ca e vreun fel de eroare/problema la tine. Incearca sa mai selectezi inca o data optiunile de sunet la PS3 - options - sound etc. Da dupa aceea un restart si intra din nou in joc. S-ar putea sa rezolve problema.