cand te joci cu discuri zgariate,atunci se uzeaza laseru ala sau lentila cum ii ziceti....nu de la primu joc se duce,dar in timp se strica
am si eu 3 console ps2,2 Fat si 1 slim,mai merg 2....pe unu l-am stricat acum cativa ani,imprumutasem prince of persia sands of time de la un vecin si era facut varza,zgariat foarte rau....consola a mers foarte bine pana sa bag acel disc in ea,dupa nu a mai citit dvd-uri vreo data,culmea jocurie de ps one inca merg,si alea de ps2 care sunt trase pe compact disc nu pe dvd...dupa cativa ani de irosit bani pe jocuri m-am hotarat sa modez consola,dupa care mi-am luat un slim si l-am modat si pe ala,am ambele console,prima de vreo 5 ani si slim-u de 3 ani,merg perfect....si asa ca favorite games pe ps2 sa incadrez:god of war 1-2,devil may cry(preferabil primu,cel mai bun)1,2,3....tekken 4:X..... si 5,dar cam dezamagitor mai ales ca nu a avut varianta:"tekken force",nfs carbon,resident evil toate dp ps2,gta sanandreas,gta liberty city stories,vice city stories si multe altele pe care nu mi le amintesc momentan
mult noroc la gaming
bye!

---------- Post added 19-11-2009 at 09:21 PM ----------

am incercat sa fac un killzone online acum ceva timp pe ps2
nu am avut cu cn sa joc
pacat...cand aparuse smackdown vs raw si killzone nu aveam net ca ce as fi rupt ceva online
mentionez ca am si un ps3 luat din flamingo,am cumparat si cateva jocuri de la baietii dp forum
consola e geniala,dar banii pe care ii dau pe jocuri nu se merita,daca imi iau azi un joc,maine nu am ce manca,asa sta traba in Romania

---------- Post added 19-11-2009 at 09:22 PM ----------

asa ca traiasca ps2-u cu jocurile dp net:X
pacat ca nu prea mai ies jocuri pt el...