Single post: Pandemic Studios se inchide !
-
Senior Member

Originally Posted by
AndRewqp
se vede ce respect ai fata de oamenii din jurul tau

, trist.
parca a scris cineva mai sus ca doreste ca EA sa dea faliment si sa dispara complet de pe piata jocurilor

. hai sa facem un exercitiu de imaginatie, imaginati-va o lume fara EA. unde ar fi fost industria jocurilor in momentul de fata?
Frustarile lor se bazeaza pe modul in care lucra acum 4-5 ani, mai exact cum lucreaza acum Activision.
Scoteau expansion-uri la The Sims 1 si 2 asa cum scoate Acti acum Guitar Hero. Daca la vremea respectiva exista conceptul de DLC, nu ar mai fi pompat expansion-uri, si ar fi iesit ca goodguys in loc sa strambe lumea din nas.
Lucrurile nu mai sunt asa de mult.
Exceptand LOTR Conquest facut de acest studio pe care au ales sa-l inchida, 90% din jocurile lansate de ei au peste 75% in Metacritic deci sunt in zona verde. The Sims 3 a iesit inca din iunie si nici un expansion de Craciun, wow!
Declaratiile stupide de mai sus sunt dovada clara a faptului ca unii oameni nu se pot desprinde de trecut si inca mai traiesc in el. Eu v-o spun pentru ca de exemplu, atunci cand am aflat ca Bioware a fost cumparat de EA am suferit o mare mare dezamagire. Si totusi lucrurile au capatat o intorsatura foarte buna de atunci si am invatat ca lucrurile in industria asta se pot schimba de la o zi la alta, si TREBUIE sa fim adaptabili la schimbare. Nu trebuie sa porti scarba-n tine ca nu risti sa pierzi unele jocuri FOARTE BUNE doar din cauza unui orgoliu cretin.
Si sunt curios cati dintre cei care isi doresc sa se inchida, ISI DORESC lucrul asta pentru ca AU CUMPARAT produse EA si si-au luat teapa.
Cel mult aceste persoane regreta faptul ca au stricat blank-ul pe ceva ce nu le-a placut atat de mult incat sa merite 9 RON, deci hai sa ne vedem de viata in continuare fara sa dam de mancare la trolli 
Nu e EA-ul cea mai buna companie din punct de vedere al calitatii, dar e pe drumul corect de ceva vreme.