Single post: Alternativa la FRAGFX(V2) - Bannco FRAGnStein Wireless
-
Member
Unreal3 are servere separate pentru cei cu mose si pentru cei cu controller, din motive lesne de inteles.Cred ca ar fi mai simplu asa pt ca toata lumea sa fie happy.
Pe langa ca nu e fairplay fata de cei cu controller, da folosesti mouse, eu o consider o inabilitate de adaptare la un nou mediu, ca si cum l-ai fi pus pe bunicumiu sa lucreze cu un iPhone:
NU mie imi tebuie butoane nepoate, io nu pot cu degetu pe ecran!.............
Eu am jucat si cu mouse o perioada lunga dar si cu controller si nu am problema sa trec de la unul la altul..........ideea e ca nu imi doresc sa ma intorc la mouse.Ideeea e ca nimeni nu e obligat sa aleaga cu ce joaca, insa in varianta online e clar CHEAT.
Iarasi nu cred ca e o problema costul unui fragFX.
E mai comod, mai corect, 100% compatibil sa folosesti perifericul official pentru care a fost gandit jocul respectiv.Si in nici un caz nu se poate amesteca un shooter cu un driveing sim sau flight sim. Unele au periferice officiale pentru acestea.Cazul GranTurismo care are volanul Logitech special gandit pt joc, si e gandit inspecial pt experienta singleplayer..........insa daca joci cu cineva online care nu detine volan, ai un avantaj considerabil=CHEATING!