[+] Juggernauts (�i iubesc! ) - Dar mai tari sunt cei din Army of Two
[+]Campaign [+] Weapons
[+] Music
[+] Atmosferă and stuff...
[+]
Misiunea opțională (pe care n-am terminat-o) doar vroiam să-mi satisfac o dorință mai veche. Să descarc gloanțe �n oameni la �nt�mplare. Defapt e puțin modificată...dorința mea e să stau frumos pe balcon...cu un sniper...și să iau trecătorii de pe stradă...aleatoriu. Da? Ai bluză verde...na! Da? Aculți manele la teefon, na! Da? Mergi s�mbăra la biserică, na! Da, ai DACIA 1310? Na! Da? mergi pe stradă cu pantofi ca schiurile și �mbrăcat �n cămașă transparentă, na! Da, ai telefon scump de 1000 de milioane și dai beep-uri să te sune lumea �napoi, na! Și tot așa... (am o listă...inetrminabilă). Și c�nd n-ar mai răm�ne lume de �mpușcat...m-aș �mpușca pe mine...și salut. Toate astea + R�sul lui The jocker...
[+] Ghost and Co.
[+] Special Ops (Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo)
[+] Snow
[+] Și mai sunt o tonă. Nu-s cel mai mare fan al jocului (sincer prefer COD-urile classice...astea moderne sunt...meh...).
[-] Era fain dacă la final...se debloca un Alien Mode (ca și Zombie mode �n COD5). Tot așa...undeva �ntr-o casă...doar cu armele actuale...să dai o recheta �n Mothership Z3TA lol
[-] Alte chestii minore...
Și o poză de final!
(după cum am zis...multiplayer-ul nu mă interesează) - nu-i niciun moft de-al meu, pur și simplu...nu mă interesează. One word...CAMPERS! Dacă ar exista numai Special Ops...altă poveste
Gata!
*later edit*
Am �ncercat să editez psotul...să aranjez frumos totul dar spiler-ul iese din r�nd