Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
Senior Member

Originally Posted by
razvanrazy
pot sa zic la fel despre Inglorious Basterds. nici 5 nu-i dau. nu sunt fan Tarantino, sunt fan Tim Burton, dar i-am vazut majoritatea filmelor iar acest film, inafara faptului ca este un remake app 90% dupa filmul din 78, este foarte slab realizat, prea putin scene de actiune, prea multe scene de umplutura si dialoguri previzibile. singurele plusuri pe care le acord acestui film sunt, faza de la inceput, cand il pocneste p-ala in cap cu bata si Brad Pitt si dialogurile lui, excelent jucate. tin sa precizez faptul ca l-am vz de 2 ori la cinema, odata pt ca eram fff incantat de el si-l asteptam de prin primavara si a 2-a oara am zis sa-i mai dau o sansa, poate aveam yo o zi proasta. parerea a fost neschimbata. nota 3 cu indulgenta.
Si va pot asigura ca am vazut "putin" mai multe filme la viata mea, cine ma cunoaste ma stie ca un dictionar al cinematografiei.
Nici nu trebuia sa fie un gore-fest plin de actiune, sunt perfect echilibrate scenele de actiune cu cele de dialog, iar scene de dialog nu sunt chiar fara rost. Cristoph Waltz si Denis Menochet (La padite) au jucat cel mai bine IMO.