Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Aveti grija unde va reparati consola
-
Member
Daca ar fi sa vorbim aici despre chestia asta sa spunem si pe aia buna.
Consola ta avea initial RROD, pe care ti-a reparat-o si cu garantie. Dupa ce s-a stricat iar, pentru a onora garantia a incercat sa faca in asa fel incat sa fie bine pentru tine si ti-a schimbat placa ta de baza cu alta.
El a cumparat placile de pe eBay pentru a le folosi in cazul in care va avea probleme de-a lungul timpului cu aceste reparatii.
Nu de supara, dar daca nici dupa ce a fost pusa pe o statie de reflow nu merge nu stiu la ce te astepti.
E dreptul tau sa duci consola la absolut cine vrei, si poti sa mergi cu ea la Donely. Acum ca ai placa veche, poate el incearca sa o repare.
Ce nu mi se pare normal este sa incepem pe aici sa acuzam persoana, fara sa o cunoastem.
Adica am ajuns sa acuzam ca fura o placa de baza care a dat RRoD ? Haideti va rog sa privim lucrurile obiectiv ca o dam in penibil.
Razvanrazy, tu te auzi ce spui ? Sincer acum ?
Ca o nota la text, eu va spun ca stiu personal 4 persoane cu RRoD ce si-au reparat consola la el, si care inca le folosesc dupa reparatie. O data si o data tot apare ceva ce este irecuperabil.
Inca o data, va rog sa fim obiectivi si sa postam niste adevaruri, nu niste elucubratii doar in dragul de a strange post-uri.