Daca ar fi sa vorbim aici despre chestia asta sa spunem si pe aia buna.

Consola ta avea initial RROD, pe care ti-a reparat-o si cu garantie. Dupa ce s-a stricat iar, pentru a onora garantia a incercat sa faca in asa fel incat sa fie bine pentru tine si ti-a schimbat placa ta de baza cu alta.

El a cumparat placile de pe eBay pentru a le folosi in cazul in care va avea probleme de-a lungul timpului cu aceste reparatii.

Nu de supara, dar daca nici dupa ce a fost pusa pe o statie de reflow nu merge nu stiu la ce te astepti.

E dreptul tau sa duci consola la absolut cine vrei, si poti sa mergi cu ea la Donely. Acum ca ai placa veche, poate el incearca sa o repare.

Ce nu mi se pare normal este sa incepem pe aici sa acuzam persoana, fara sa o cunoastem.

Adica am ajuns sa acuzam ca fura o placa de baza care a dat RRoD ? Haideti va rog sa privim lucrurile obiectiv ca o dam in penibil.

Razvanrazy, tu te auzi ce spui ? Sincer acum ?

Ca o nota la text, eu va spun ca stiu personal 4 persoane cu RRoD ce si-au reparat consola la el, si care inca le folosesc dupa reparatie. O data si o data tot apare ceva ce este irecuperabil.

Inca o data, va rog sa fim obiectivi si sa postam niste adevaruri, nu niste elucubratii doar in dragul de a strange post-uri.