Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
l-am luat si eu, pt cateva zile, de la un prieten si...wow. nici nu stiu de unde sa incep.

grafica depasita. a fost prima chestie care m-a lovit.
meniu intortocheat. am stat app 20 min in meniu sa incerc sa gasesc o modalitate de a face transferuri intre cluburi si sa se si salveze. NU AM GASIT !!!

lasand astea laoparte, intrucat nu conteaza prea mult. jocul este destul de patetic. DA. ESTE ADEVARAT. NU ESTE ASA SCRIPTAT CA FIFA SI CA ARE ANIMATII CARE SE LEAGA MAI BINE ! dar atat.

control al jucatorilor foarte slab, nu poti "regla" puterea paselor, intr-un meci, am avut 4 faze in care se "bateau" 2 jucatori pe o minge, care la un moment dat a ramas pe loc si ei ori alergau in juru ei, ori ramaneau pe loc timp de 2-3 secunde, dupa care continuau. pasele in adancime sunt foarte prost gandite si de cele mai multe ori, acestea se duc ori direct in jucatorul advers, ori inafara terenului. suturile sunt ok, dar nu exceleaza. singura chestie notabila este ca poti da gol mai usor dinafara careului, dar asta e si la minusuri, ca sunt portarii praf.

ce am observat si m-a facut sa scot discu din unitate instant, este ca la nivele mai mari de dificultate, nu devin ceilalti cu mult mai buni, ci portarul meu cu muuult mai prost. am primit 5 goluri din 5 suturi, suturi care pe nivel mediu le apara fara probleme.

si nu stiu de ce, dar mi se pare ca ori terenul este mai mare, ori jucatorii mai mici

oricum, cel mai "dezamagitor" mi se pare faptul ca nu au si ei "scurtaturi" cum are fifa, pentru driblat, pentru lob, pentru protejat mingea, samd...

asta este doar parerea mea si sper sa nu ma criticati prea mult
D'aia e forum man, sa ne exprimam liberi

Eu l-am criticat tare dupa demo, jucand si FIFA in prealabil, dar dupa ce am vazut ce mizerabil de scriptat si total nerealist este jocul celor de la EA, am zis sa-i acord totui o sansa jocului ce mi-a mancat multe nopti de la PSX incoace.

Usor usor am observat ca e chiar fun. Foarte complex in Master League, foarte customizabil, de la gameplay la look-ul overall. Sunt de parere ca jocul merita mai multe sanse din partea celor ce au jucat FIFA si acum incearca PES.

Iar chestia cu driblinguri usoare si artificii din astea e chiar realista din p.m.d.v pentru ca niciodata nu o sa-l vezi pe Puyol de exemplu sa faca flick-flack ca Messi. Numai jucatorii cu skill mare in joc pot face show